A legfontosabb bejelentkezés előtti tudnivalók

A legfontosabbakat szeretném leírni dióhéjban, az első bejelentkezés előtt, akinek még nincs tapasztalata az egyéni TSMT végzéséről. 

Ennél a módszernél a gyakorlás otthon történik, a megbeszélt gyakorlatsort a szülők végzik a gyermekkel, általában hetente három-hatszori gyakorlás szükséges.

Az első alkalommal van egy állapotfelmérés, ami főként nagymozgásos feladatokból áll, és átbeszéljük a gyermek fejlődését, a várandósság, szülés körülményeit, az esetleges problémás pontokat. Ha van babanapló, feljegyzések a mozgásfejlődésről, beszédfejlődésről, érdemes elhozni. Ha van bármilyen más vizsgálat, orvosi lelet a fejlődéssel kapcsolatban, kérem, hozzák magukkal.

Ezután kerül sor a "tornázásra", együtt megcsináljuk a gyermek részére összeállított gyakorlatsort. Néhány eszköz szükséges lehet hozzá otthon, pl. gimnasztikai labda, gördeszka, de előre nem kell semmit megvenni.

A felmérésre lehetőleg kényelmes ruhában jöjjön a gyermek, amiben könnyen tud mozogni.

Általában havonta találkozunk, igény esetén gyakrabban is, ha valaki gyakorolni szeretne. A havi kontrollok során megnézzük, milyen eredmények vannak, hogyan haladtak, ha jól mennek a feladatok, akkor az új gyakorlatsor következik.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.